Het officiële supportersmagazine van KV Mechelen

Geel&Rood is het officiële supportersmagazine van KV Mechelen en wordt uitgegeven door het Supportersorgaan. Het werd voor het eerst gepubliceerd op 4 september 1928 en bestaat dus al bijna een eeuw. G&R verschijnt driemaal per seizoen, telkens meer dan honderd pagina’s dik, en reclamevrij, gedrukt op hoogwaardig papier, prachtig vormgegeven, en geïllustreerd met absolute kwaliteitsfotografie. We beloven je een feestje op papier: een samenscholing van originele ideeën en mooie, ontroerende, geestige en revelerende interviews, reportages en columns, geschreven door de beste KV-pennen. De opbrengst van G&R wordt integraal gebruikt om de supportersinspraak binnen de club uit te bouwen.

Geel&Rood - september 2020

Issa Kaboré heeft de ogen recht op de weg. Deze zomer was er zijn wondertransfer - de 19-jarige rechtsachter tekende bij Manchester City een contract voor vijf seizoenen. Maar hij blijft nog minstens een jaar voor Malinwa voetballen, en dat wilt hij góéd doen. “Ik moet geconcentreerd zijn, alert, alle frivoliteit voor het veld bewaren.” En dus geeft Kaboré ook geen interviews, maar één uitzondering wilde hij maken: praten met het supportersmagazine. Daarom, exclusief in G&R: de monoloog van Issa Kaboré, het goudhaantje dat in zijn kindertijd kippen pluimde. “Ik wil sterk zijn als mijn vader, en zacht als mijn moeder.”

Op de cover

Op stap met Thibault Peyre

“Ik hou van KV Mechelen. Een grotere club? Er moet niks. Ik zit nu al op de perfecte plek.”

Met bekerheld Germán Mera terug naar de Heizel, waar hij zichzelf in de geel-rode geschiedenisboeken kopte.

IN MEMORIAM:

JOHN TALBUT • 1940-2020

FAREWELL

Afscheid van onze FA Cup-winnaar

Davy Gysbrechts:

in het hart van de verdediger

“Nu nog denk ik soms:

ik had bij KV moeten blijven”

Babysitten bij de Bijkers

EN VERDER:

Wildplassen met Mark Uytterhoeven - Met Geel&Rood naar KVM-Anderlecht - Supporterspraat - De harmonie van Malinwa - De grote belofte: Gaétan Bosiers - Pelé Achter de Kazerne

En nog veel, veel meer...

G&R ging een dagje babysitten op de Bijkers, en zag pluimpjes geluk door het huis dwarrelen.

HAAL GEEL&ROOD MAGAZINE IN HUIS

Alweer een editie van Geel&Rood Magazine om duimen en vingers bij af te likken. Wees er dus op tijd bij en laat je exemplaar netjes bezorgen. Of beter nog, ga meteen voor de 3 edities van dit seizoen. Je haalt niet alleen uren leesplezier en 3 collector's items in huis maar je steunt er ook de supportersparticipatie bij KV Mechelen mee.

 

Vraag van de dag: waar gaat de opbrengst van de verkoop van G&R naartoe?

In 2019 nam het Supportersorgaan de aandelen van Stefaan Vanroy in KV Mechelen over. Het betaalde daarvoor 250.000 euro, en versterkte zo de positie van jou, de supporter, binnen de club. Omdat de middelen van het Supportersorgaan logischerwijs beperkt zijn, werd een financieringsmodel uitgewerkt. G&R speelt daar een cruciale rol in: de opbrengst van het magazine gaat integraal naar de afbetaling van de gekochte clubaandelen. 

Malinwa Supportersorgaan vzw
Kleine Nieuwedijkstraat 53,

2800 Mechelen

  • Facebook
  • Instagram
GR-illustration-kicker-KOLOS.jpg