Marble Surface

Veelgestelde vragen

Nog vragen of twijfels? Hier vind je waarschijnlijk een antwoord.

Bestellen & verzenden

Hoe neem ik een abonnement?


Heel eenvoudig: je bestelt en betaalt hier
Moet ik verzendingskosten betalen?


Neen. Die nemen wij voor onze rekening (bij verzending binnen BelgIë).
Kan ik ook een los exemplaar kopen?


Zeker, al is een abonnement financieel voordeliger. Een los exemplaar kost 15 euro en bestel je hier. G&R is ook verkrijgbaar in de fanshop in het stadion.
Kan ik laten verzenden naar het buitenland?


Zeker, maar enkel naar een Europees land. In de webshop kan je een adres in Europa opgeven.
Kan ik G&R aankopen in grotere hoeveelheden, bijvoorbeeld als relatiegeschenk?


Natuurlijk! Je ziet in G&R het ideale relatiegeschenk, je wilt het magazine gebruiken als lesmateriaal, of je bent zinnens om je zolder te isoleren met ons kwaliteitspapier? Mail naar geelenrood@malinwa.be en wij bezorgen je een offerte.
Ik ben lid van een supportersclub. Hoe krijg ik mijn gratis exemplaar?


Daar hoef je niets voor te doen: je krijgt het thuis in de brievenbus. Wie vervolgens een abonnement neemt op de volgende twee nummers, krijgt ook die edities netjes in de brievenbus. Wie pas in de loop van het seizoen lid wordt, krijgt het eerste nummer nog steeds gratis.
Zijn de oude nummers nog verkrijgbaar?


Jawel. Bestel ze hier.
Hoeveel kost een abonnement?


  • Ben je lid van een officiële supportersclub? Dan ontvang je het eerste nummer gratis. Voor 25 euro krijg je ook de volgende twee edities in je brievenbus.

  • Ben je geen lid van een officiële supportersclub? Dan betaal je 40 euro voor drie nummers die thuis geleverd worden.
Waarom verschijnt G&R niet langer maandelijks, zoals vroeger het geval was?


In 2019 werd een redactie samengesteld die één heldere opdracht kreeg: een supportersmagazine maken dat monden doet openvallen. Hoge kwaliteitsnormen vragen om zorg en toewijding, en vooral: om tijd. Maandelijks zo’n nummer maken bleek niet haalbaar, en dus kwam er een nieuwe formule: driemaal per seizoen een prachtmagazine voor de aanhang van Malinwa.
Hoopt de redactie weldra te rentenieren dankzij G&R?


Zeker. We twijfelen alleen nog: wordt het Ibiza, New York of Dubai? Neen, dus: G&R krijgt elk seizoen een werkingsbudget dat gebruikt wordt om het magazine te laten vormgeven door een professioneel bureau, en om de drukkosten te financieren. De redactie zelf - hoofdredactie, schrijvers en fotografen - werkt op vrijwillige basis. En zoals gezegd: de opbrengst van het magazine gaat integraal naar de supportersvertegenwoordiging binnen de club.
Wat gebeurt er met de opgrengst van Geel&Rood?


In 2019 nam het Supportersorgaan de aandelen van Stefaan Vanroy in KV Mechelen over. Het betaalde daarvoor 250.000 euro, en versterkte zo de positie van jou, de supporter, binnen de club. Omdat de middelen van het Supportersorgaan logischerwijs beperkt zijn, werd een financieringsmodel uitgewerkt. G&R speelt daar een cruciale rol in: de opbrengst van het magazine gaat integraal naar de afbetaling van de gekochte clubaandelen.

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem contact op met ons.

Malinwa Supportersorgaan vzw
Kleine Nieuwedijkstraat 53,

2800 Mechelen

  • Facebook
  • Instagram